søndag 6. mars 2011

Første samling

Det var greit å starte opp. Jeg kom godt igang med bloggen, og det takket være Karis hjelp. Omvisnningen i biblioteket var veldig grei. 2. dags forelesning om sosiale medier var for meg svært nyttig.
For den som ikke er spesielt opptatt av datamaskinen, så må jeg si at foredraget med Edvard Hoem var en høydare som jeg hadde sett fram til.

2 kommentarer:

  1. God hjelp, opplevelser og nyttigheter. Noe for alle - da er jeg også fornøyd.

    SvarSlett
  2. Av en eller annen grunn er ditt siste innlegg med støtte til elgen utilgjengelig for kommentar. Det kan jo være greit for deg å vite. Min heder til skogens konge kommer derfor her. Jo mer man ser til og omgås elgene, jo mindre usikkerhet for begge parter. De vi treffer på i nærheten av der vi bor, er ofte stressa. Kjøretøy, folk og hunder gjør dem utrygge. Da må vi være defensive og gi elgene mulighet til å trekke unna. På hytta på Kjerringøy går jeg blant elger daglig. Jeg snakker til dem og opplever at vi viser hverandre respekt. Hytta står på en ås der elg, rev, hare, ørn og haukugle hører hjemme. Jeg er takknemlig for at jeg får være sammen med dem.
    Et bloggetips til: Flytt overskrifta opp i tittel-feltet.

    SvarSlett